Green Alley Award -kilpailu! Haku päättyy 27.7.2016!

Posted on 15.7.2016


Onko startupillasi uusi ja innovatiivinen idea, miten vähentää ympäristön kuormitusta tehokkaasti? Pidä kiirettä ja osallistu Green Alley Award –kilpailuun27.7.2016 mennessä!

Kansainvälinen ja kolmatta kertaa järjestettävä Green Alley Award on startupeille suunnattu kilpailu, joka tarjoaa kiertotalouden yrittäjille loistomahdollisuuden saada näkyvyyttä ja kasvattaa verkostoja Euroopassa. Startupin kehitysvaiheella ei ole merkitystä, vaan kilpailun sydämessä sykkii ajatus luonnonvarojen säästämisestä ja vihreästä tulevaisuudesta. Mikäli yrityksesi tai liikeideasi kytkeytyy siis kierrätykseen, kiertotalouteen tai luonnonvarojen tehokkaaseen käyttöön, kuulemme mieluusti lisää!

Suomalaisille kilpailu tarjoaa palkinnon lisäksi ennennäkemättömän tilaisuuden verkostoitua Saksassa ja Euroopassa, sillä kilpailun keskiössä komeilee tänä vuonna Suomi.  Suomalaiset eivät kuitenkaan ole suinkaan uusia tulokkaita Green Alley Awardin palkintopalleilla, sillä vuonna 2014 palkinnon nappasi itselleen suomalainen Repack, joka on kehittänyt keinon uusiokäyttää pakkausmateriaaleja.

Mitä muuta Green Alley Award tarjoaa? Kuusi vaikuttavinta startupia kutsutaan lokakuussa Berliinissä järjestettävään finaaliin, mikä on ilmiömäinen tilaisuus luoda kontakteja ja lyödä läpi Keski-Euroopan markkinoilla. Alan asiantuntijoiden valitsema voittaja koppaa palkinnon, johon sisältyy 30 000 euron edestä etuja ja palveluja: esimerkiksi mahdollisuus työskennellä Berliinissä veloituksetta puolen vuoden ajan!

Osallistuminenkin on helppoa: sinun tarvitsee lähettää meille vain

1)      yritysesittelysi sekä

2)      vakuuttava esitys ideastasi ja liiketoimintasuunnitelmastasi. Esityksesi voi olla joko video, Powerpoint tai mitä ikinä keksit tuodaksesi liikeideasi kiinnostavasti ja selkeästi esille.

Kyseessä on tilaisuus, jota ei missään nimessä kannata missata! Älä aikaile vaan lue lisää ja osallistu 27.7.2016 mennessä osoitteessa http://green-alley-award.com/.